Beste myHospi-gebruiker! 🏡😊

Voordat je je advertentie plaatst, willen we je helpen om een aantrekkelijke en duidelijke beschrijving te maken voor potentiële huisgenoten. Hier zijn enkele handige tips:

  1. Huisnaam: Geef je huis een unieke naam! 🏠✨ Dit zorgt ervoor dat jullie kunnen onderscheiden van andere huizen!
  2. Huidige bewoners: Vertel met hoeveel mensen (m/v) jullie momenteel wonen en waar jullie naar op zoek zijn in een nieuwe huisgenoot! 🧍‍♂️🧍‍♀️🔍 Zo kunnen geïnteresseerden ook zien waar jullie naar op zoek zijn. 
  3. Kamer specificaties: Beschrijf de grootte van de beschikbare kamer en vermeld de huurprijs! 📏💰 
  4. Beschikbaarheid: Per wanneer is de kamer beschikbaar? Gaat het om een vaste huurder of zoeken jullie iemand voor onderhuur?
  5. Ligging van het huis: Vertel kort iets over de locatie van jullie huis! 🗺️ Denk aan nabijgelegen voorzieningen, openbaar vervoer en andere pluspunten die de locatie aantrekkelijk maken.
  6. Verenigingshuis: Is jullie huis een verenigingshuis? 🤝🎉🍺 Vermeld dan van welke vereniging en of jullie specifiek op zoek zijn naar iemand die ook lid is van deze vereniging. 
  7. Huisdieren: Hebben jullie gezamenlijk een huisdier?🐟🐱🐶🐸 Vergeet deze niet op de foto te zetten!  

Dank je wel voor het plaatsen van je advertentie op myHospi! Hopelijk helpt deze informatie om jullie huis snel te vullen met de perfecte nieuwe huisgenoot! 🤗✨

Veel succes! 🍀

Met vriendelijke groet,
Team myHospi

Geen contactgegevens in het bericht.

Het is niet nodig om contactgegevens zoals e-mail of telefoonnummer in het bericht te zetten. Alle reacties komen binnen op myHospi in een handig overzicht. 

Duidelijke foto’s van de huisgenoten en de kamer.